Dobrý deň milí rodičia.

V tomto roku sa bude opäť organizovať na Gymnaziu Pavla Horova denný IT tábor pre vaše deti. Je určený deťom zákadných škôl od 3. do 9. ročníka.

Pripravili  je pre vaše deti nabitý program, počas ktorého sa budú učiť programovať v jazyku Python, v jazyku Scratch, budú programovať robotické autíčka a roboty NXT. Naučia sa programovať aplikácie na Android. Pre starších máme pripravené programovanie robotických dosiek Rasbery Pi.

Termín IT tábora je od pondelka 27. 8 do piatka 31. 8. 2017, od 8.00 do 16.00.  Okrem stredy 29.8., kedy je štátny sviatok.

Všetky deti sa pohrajú s pokusmi z fyziky, chémie, budú pozorovať zaujímavosti z rastlinnej a živočíšnej ríše. Pôjdu hľadať poklady (geokešky), budú natáčať video reportáže a IT správy ako skutoční profesionálni novinári a moderátori. Samozrejme, že nebude chýbať športovanie a hry, pri ktorých sa navzájom spoznajú s kamarátmi a vytvoria si priateľstvá na celý život.

Už sa na nich tešia naši animátori, obetaví študenti našej školy.

Prihlasovanie na tábor sa už začalo. Takže ak neviete, aký program pripraviť pre vaše deti na koniec augusta, tak si prečítajte viac informácii na našej stránke školy a pozrite si IT správy z predchádzajúceho roka a z roku 2014, ktoré nájdete na stránke>>>  IT Správy 2017   a https://youtu.be/R5R-CgcyOzo

Viac informácií o IT tábore nájdete na stránke >>>

Prihláška na IT tábor>>> 

Už sa veľmi tešíme na stretnutie s vašimi deťmi.

V pripade ďalších informácií nás kontaktujte telefonicky na  0905 580 022 alebo mailom na spisakov@gphmi.sk

 

S pozdravom

RNDr. Mária Spišáková

Zodpovedná za IT tábor

 
 
 

RNDr. Mária Spišáková